Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@09:52:09 GMT

عبور تلگرام از مرز یک میلیارد دانلود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۷۲۱۵

عبور تلگرام از مرز یک میلیارد دانلود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روزنامه همشهری، این برنامه که کارش را از اواخر سال ۲۰۱۳ استارت زده، اصلی‌ترین رقیب واتساپ و فیسبوک مسنجر است. این شرکت توانست در میان خشم عمومی از به‌روزرسانی اخیر سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ، حضور خود را در بازار تقویت کند، چراکه بسیاری از کاربران واتساپ تصمیم گرفتند به سمت تلگرام حرکت کنند؛ پیام‌رسانی که حدود ۲ سالی می‌شود که در ایران فیلتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلگرام همچنین ویژگی‌های جدیدی ازجمله تماس تصویری گروهی، اشتراک‌گذاری صفحه با صدا و تجربه چت صوتی به‌روز شده را که به جذب کاربران بیشتر و جدید کمک می‌کند، در ماه‌های اخیر معرفی کرده است.

وب‌سایت تک‌کرانچ با استناد به داده‌های شرکت «سنسور تاور» گزارش داده که هفته گذشته تلگرام از مرز یک میلیارد دانلود در سراسر جهان عبور کرده است. سایر برنامه‌های موجود در فهرست میلیاردی‌ها، شامل واتساپ به‌عنوان رقیب بزرگ تلگرام و همچنین مسنجر فیسبوک، اینستاگرام، اسنپ‌چت، اسپاتیفای و نتفلیکس است.

«سنسور تاور» گزارش داده است که هندوستان با ۲۲ درصد از نصب‌های مادام‌العمر به بزرگ‌ترین بازار اینترنتی تلگرام تبدیل شده است. پس از هند، روسیه و اندونزی ۲ بازار اصلی این برنامه هستند که به‌ترتیب ۱۰ و ۸ درصد از کل دانلود و نصب را به‌خود اختصاص داده‌اند. همچنین تلگرام در نیمه اول سال ۲۰۲۱ به ۲۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نصب رسیده است که نسبت به ۱۳۳ میلیون گزارش شده در مدت مشابه سال گذشته میلادی، ۶۱ درصد افزایش سالانه را نشان می‌دهد.

توجه به این نکته ضروری است که تعداد نصب‌های گزارش شده توسط «سنسور تاور» بیانگر کاربر فعال برنامه نیست. با این حال، تلگرام سال گذشته اعلام کرد که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.

در اوایل‌ ماه جاری میلادی، روزنامه تجاری «نیکی آسیا» با استناد به پلتفرم تجزیه و تحلیل App Annie گزارش داد که تلگرام در سال۲۰۲۰ به هفتمین اپلیکیشن پردانلود جهان تبدیل شد. یکی از دلایل اصلی موفقیت روزافزون تلگرام در ماه‌های اخیر، احساس منفی کاربران نسبت به واتساپ بوده است. علاوه بر سیاست‌های اخیر واتساپ که مدت‌ها مورد انتقاد و نکوهش کارشناسان و کاربران بود، ایرادهای فنی بسیار، خصوصا در بخش دسکتاپ آن، باعث شده تا بسیاری از کاربران کوچ به تلگرام را در دستور کارشان قرار دهند.

کد خبر 624003 برچسب‌ها اینترنت - تلگرام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اینترنت تلگرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۷۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت:در ویدیویی که از این گفت‌وگو منتشر شده، مجری بی‌بی‌سی فارسی سؤالات خود را از کاغذ می‌پرسد و خبرنگار بی‌بی‌سی جهانی نیز از روی کاغذی که در مقابلش قرار دارد پاسخ سؤالات مجری را از رو می‌خواند و سپس مترجم، پاسخ‌ها را به زبان فارسی برگردان می‌کند!

این درحالی است که نویسنده گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی، در این گفت‌وگو اذعان دارد که اسناد ادعایی در گزارشش، گاف‌ها و تناقضات متعددی داشته است. وی همچنین از پاسخ به این سؤال که اسناد از کجا به دست بی‌بی‌سی رسیده، طفره می‌رود.

پس از انتشار ویدیوهای این گفت‌وگو، یک کاربر فضای مجازی درباره آن اظهار کرد که بخش فارسی BBC آمد ابروی بخش جهانی را درست کند، چشمش را هم کور کرد! برخی دیگر از کاربران فضای مجازی تدارک چنین مصاحبه‌ای را شراکت بخش فارسی BBC با پروژه دولت انگلیس برشمردند.
این کاربران همچنین معتقدند که جعل چنین گزارشی نه تنها به‌خاطر پروژه تبلیغاتی علیه ایران در اثنای درگیری‌های غزه بوده بلکه ارجاع این مأموریت به بخش BBC جهانی بدین خاطر صورت گرفته است که کلیه رسانه‌های فارسی‌زبان خارج‌نشین به عنوان بازتاب‌دهنده این گزارش در پروژه مشارکت کنند. چرا که اگر بخش فارسی BBC این گزارش را منتشر می‌کرد، به دلیل اختلافات موجود میان شبکه‌های فارسی‌زبان (علی‌الخصوص BBC و اینترنشنال)، احتمال پوشش ناکافی پروژه از سوی سایر فارسی‌زبان‌ها بالا می‌رفت.

پمپاژ دروغ به نفع پلیس امریکا
گزارش جعلی و سندسازی بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با نیکا شاکرمی علاوه بر کاربران ایرانی، واکنش کاربران خارجی شبکه‌های اجتماعی را هم در پی داشت. این کاربران با اشاره به سندسازی بی بی سی، از این رسانه انگلیسی خواستند که به جای دروغ پردازی علیه ایران به پوشش سرکوب دانشجویان دانشگاه‌های امریکا توسط پلیس این کشور بپردازند و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را به تصویر بکشد. این کاربران معتقدند که شبکه انگلیسی بی‌بی‌سی برای به حاشیه بردن اقدامات ضد حقوق بشری پلیس امریکا، دست به دروغ‌سازی علیه ایران زده است.
دو روز از انتشار گزارش بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با مرگ نیکا شاکرمی می‌گذرد. به رغم اذعان بخش فارسی این رسانه به سندسازی، بی‌بی‌سی درقبال انتقادات و مطالبه کاربران برای ارائه اسناد اصلی سکوت کرده است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901963

دیگر خبرها

  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • واکنش کاربران به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به دروغ‌های بی‌بی‌سی درباره فوت نیکا شاکرمی
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • آماده‌ باش دستگاه‌ های امدادی و خدمات‌ رسان در چهارمحال و بختیاری
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد